De huid is je grootste orgaan...

Ze zeggen wel eens dat ware schoonheid van binnenuit komt en begint bij “bewust” zijn. Wanneer we bewust zijn, gaat onze aandacht naar binnen. We staan stil bij onze gevoelens en gedachten. Die gevoelens en gedachten geven niet enkel je persoonlijkheid vorm maar ook je lichaam.
Onze zintuigen zijn de poorten naar het bewustzijn. Dit kunnen klanken zijn, aanrakingen, kleuren, vormen, voeding, geuren, mooie landschappen, een gevoel wordt getriggerd. Je komt in contact met je innerlijke en als je daarbij stilstaat dan word je bewust. Deze innerlijke ordening brengt je in contact met innerlijke kwaliteiten van je bewustzijn en legt in principe de basis voor verjonging van cellen en schoonheid.
Mensen eten bewuster, staan meer stil bij natuur en omgeving, willen weer dichter bij zichzelf komen. Je huid is je grootste orgaan en verdient ook om op een zachte manier behandeld te worden. Wat je op je huid smeert zou je in principe ook moeten kunnen eten. En daar hou ik rekening mee tijdens het maken van deze verzorgingsproducten. De grondstoffen worden nauwkeurig uitgezocht en elke zeep of crème wordt verrijkt met biologische koudgeperste oliën, kruiden of bloemen, maceraten (= kruidenolie), klei... Ze worden ook opgeladen met positieve intenties. Aangezien ik geloof dat alles energie is zal deze positieve energie je ook bereiken of een zaadje planten om jou of mensen rondom jou gelukkig te zien of te maken.
Zorg goed voor je “zelf” zo kan je ook goed voor anderen zorgen.
Liefs Bianca